Colani.nl - Colanidns.nl - Colanidesign.nl - Postbus 124 - 4930 AC - Geertruidenberg - Tel: 0162-742 010
  Home Webhosting Webdesign Webshops CMS Modules Contact

CMS wat kan ik ermee?

Met een CMS systeem kunt u zelf tekst, foto's, tekeningen, animaties, video, geluid, databases, excel- word- en PDF documenten op uw site plaatsen. Behalve het op uw site plaatsen kunt u met dezelfde eenvoud ook veranderingen aanbrengen en items verwijderen.
Dit alles zonder maar ook een woord te hoeven programmeren. Hierdoor bent u in staat uw website zelf te beheren. Wilt u een website waarbij u zelf de inhoud up-to-date wilt houden dan is een CMS systeem uitermate geschikt voor u.

Wij bieden 2 soorten Content Management Systemen (CMS) aan, CMS via Joomla en CMS op maat
CMS via Joomla is een kant-en-klaar CMS systeem waarbij de gehele site via CMS beheerd kan worden hierbij word gebruikt gemaakt van Joomla.. CMS op maat is een op maat gemaakt CMS systeem waarbij alleen dat gedeelte van de website dat dynamisch is via het CMS systeem beheerd kan worden.

CMS via Joomla

Wat is Joomla?
Joomla is een content management systeem waarmee u uw website volledig zelf kan beheren. U heeft toegang tot het beheersysteem via een beveiligde loginpagina die deel uitmaakt van uw website. Er hoeft dus geen extra software gekocht te worden. Het beheer is overzichtelijk en vind plaats dmv icoontjes en tekst. U kunt zelf linken en pagina's aanmaken. Op de pagina's kunt u tekst en foto's plaatsen via een "Microsoft word" achtige omgeving. Het gehele uiterlijk van de site kan met templates binnen enkele seconden worden veranderd. Zo zou u er voor kunnen kiezen om bv tijdens de wintermaanden uw site een winters uiterlijk te geven. Een bekende website die gemaakt is met Joomla is die van Porsche.

Uw eigen template.
Er zijn vele gratis templates te downloaden maar wilt u uw eigen template dan kunnen wij deze voor u maken. De website wordt dan naar uw wensen ontworpen.
Wij leveren de website startklaar op dwz. alle linken en pagina's die u wilt gebruiken zijn dan aangemaakt. U kunt meteen beginnen met het ingeven van uw content, zo bespaart u tijd en ook hoeft u zich niet bezig te houden met het maken van linken en dergelijke. Het ontwerpen en installeren van uw eigen template kost eenmalig € 99,-. Wilt u alleen uw eigen logo laten opnemen in een bestaande template dan kost dit € 10,-

Joomla startklaar opleveren.
Indien u gebruik wilt maken van een standaard template kunnen wij de website startklaar voor u opleveren. Hierbij word het door uw gekozen template geïnstalleerd en alle linken en pagina's aangemaakt, u kunt dan meteen beginnen met het vullen van uw website. De kosten voor het startklaar opleveren van een standaard template bedragen € 29,-

Joomla uitbreiden.
Er zijn voldoende uitbreidingen voor Joomla beschikbaar. Enkele voorbeelden van uitbreidingen zijn een fotoboek, gastenboek, slideshow, agenda etc. U kunt deze modules zelf downloaden en installeren.
Indien wij een module voor u moeten installeren bedragen de kosten hiervoor eenmalig € 10,-

Enkele door Colanidesign gemaakte Website's met een CMS systeem

Natuurzeep Heilzaam eten Heilzaam leven Ouderenbond Geertruidenberg
       
Raamsdonks Historie Genealogie Raamsdonk Arduino Karpervissen in Geertruidenberg
       
Androidhelp De Oppositie Metal up het fer Reiki Healing Arts
 

 
Contact

Colanidesign.nl
Postbus 124
4930 AC
Geertruidenberg

info@colanidesign.nl
Tel: 0162-742 010
colanidesign footer lijn Sitemap

Home
Hosting
Design
Shops
CMS
Modules
colani webdesign footer lijn Plugins voor CMS

Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Foursquare
Google+

colani web design footer lijn Overige diensten

Logo ontwerp
Briefpapier ontwerp
Helpdesk
Maatwerk
Pentesten
SEO
footer lijn Info

Ondersteuning
Algemene voorwaarden Colanidesign
Cookies
Privacyverklaring
Klachtenformulier