Colani.nl - Colanidns.nl - Colanidesign.nl - Postbus 124 - 4930 AC - Geertruidenberg - Tel: 0162-742 010
  Home Webhosting Webdesign Webshops CMS Modules Contact

Webhosting

Om uw keuze voor een hosting pakket makkelijk te maken hebben 4 basispakketten.
Namelijk:

  • Static Hosting (html)
  • CMS Wordpress & Joomla Hosting
  • Dynamic Hosting
  • Webwinkel Hosting

Static Hosting
Het static pakket is bedoeld voor de ondernemer die zich wil presenteren op internet maar geen producten aanbied via zijn website. Het kan hier gaan om b.v. een hotel, schildersbedrijf, tandarts kortom bedrijven die een dienst aanbieden. Als deze websites eenmaal klaar zijn zullen deze dan ook bijna niet meer veranderen. Het static hosting pakket is leverbaar vanaf € 17,50- per jaar.

CMS Hosting
CMS hosting is ideaal voor bedrijven die het volledige beheer over hun site willen hebben. Wordpress en Joomla zijn Content Management systemen waarmee je de website volledig kunt beheren. Een Wordpress of Joomla hosting pakket is er vanaf € 22,50,- per jaar.
Voor meer informatie zie onze Content Management pagina.

Dynamic Hosting
Het dynamic pakket is voor de ondernemer die zijn producten op internet wil presenteren en waarbij de voorraad steeds wisselt zoals bij handelaren. De ondernemer kan zelf zijn voorraad bijhouden middels ons CMS systeem wat standaard in het dynamic pakket zit. Het dynamic pakket kan ook gebruikt worden om bv documentatie op uw site te plaatsen, zoals reclamefolders, menukaarten, handleidingen etc. die de bezoeker dan kan downloaden of online bekijken. Dit pakket is geschikt voor vrijwel iedereen die zelf iets op de website wil plaatsen en beheren. Wij maken het CMS systeem op maat dwz wij passen het systeem aan zodat dit aansluit op de producten die U gebruikt. Hierdoor blijft het systeem eenvoudig en overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik.
Het Dynamic hosting pakket kost € 29,- per jaar.
Voor meer informatie zie onze Content Management pagina.

Webshop Hosting
Het webwinkel pakket is geschikt voor de ondernemer die een webwinkel wil beginnen. Bezoekers kunnen hier producten bekijken en bestellen. De gekozen producten worden in een winkelwagentje geplaatst en de prijzen van de producten worden automatisch bij elkaar opgeteld. Als de bezoeker klaar is met winkelen kan hij de bestelling verzenden. De ondernemer en de klant krijgen beide een e-mail met een overzicht van de bestelde producten en prijs. De ondernemer kan zelf kiezen hoe hij de klant wil laten betalen, dit kan bv. onder rembours of elektronisch zoals met IDEAL. De beheerder van de webwinkel kan zelf enkele opties instellen zo kan hij voor elk product een kortingspercentage opgegeven of het BTW tarief bepalen. Het webwinkel pakket biedt dezelfde functies als het dynamic pakket, maar bied 5Gb meer dataverkeer.
Het Onlinewinkel hosting pakket kost € 39,- per jaar.
Voor meer informatie zie onze webshop pagina.

 
 

 
Contact

Colanidesign.nl
Postbus 124
4930 AC
Geertruidenberg

info@colanidesign.nl
Tel: 0162-742 010
colanidesign footer lijn Sitemap

Home
Hosting
Design
Shops
CMS
Modules
colani webdesign footer lijn Plugins voor CMS

Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Foursquare
Google+

colani web design footer lijn Overige diensten

Logo ontwerp
Briefpapier ontwerp
Helpdesk
Maatwerk
Pentesten
SEO
footer lijn Info

Ondersteuning
Algemene voorwaarden Colanidesign
Cookies
Privacyverklaring
Klachtenformulier